Daken & Vloeren

Dak afwerking

Een dak heeft de volle werking van weer, wind en zon op zich. Geen wonder dat daken zo steving moeten zijn. Daken lenen zich daarmee ook uitstekend voor een behandeling met onze Hotspray Coating.

Door de snelle droogtijd is het een snelle klus om te klaren. De basislaag kan in alle RAL kleuren aangebracht worden en er is ook de mogelijkheid voor een topcoating in alle gewenste kleuren en uitvoeringen. Polyurea Hotspray Coating geeft een veerkrachtige en bestendige laag over de vloer die waterdicht en slijtvast is. Dit betekend dat de vloer lang meegaat en gemakkelijk te reinigen blijft. Ook de chemische bestendigheid maakt dit een geweldige optie voor een werkvloer.

 

Voordelen van Polyurea Hotspray Coating

Er hoeft geen tweede laag op zoals bij epoxy en heeft ook geen oplosmiddelen en is het milieuvriendelijk.

De Hotspray Coating kan tegen chemicaliën, UV straling, hoge temperatuurwisselingen, is mechanisch bestendig, slijtvast en krasvrij.

Doordat de hotspray coating waterbestendig is, werkt het ook corrosie tegen.

Door de snelle droogtijd van hotspray coating is het toepassen van deze coating een snelle klus. De hotspray coating is namelijk droog in slechts enkele minuten. Dit is een enorm verschil met bijvoorbeeld gewone verf of een epoxy laag, waar de wachttijd uren en soms dagen is.

Hotspray coating heeft elastische eigenschappen en valt per toepassing samen te stellen in de elasticiteit.  Hierdoor kun je voor elke klus de perfecte stevigheid en elasticiteit bepalen.

Foto's van een Hotspray Coating project in Assen

In Assen is door ons het platte dak van een nieuwe aanbouw voorzien van 4mm polyurea. De coating is uiteindelijk ingestrooid om de look van bitumen na te bootsen en het dak beter beloopbaar te maken.

Bekijk hieronder het resultaat

Vloer afwerking

Vloeren zijn er om op te lopen, te fietsen, te parkeren of te rijden of om dingen op te zetten en te verslepen. Dit maakt vloeren uitermate geschikt om af te werken met onze Hotspray Coating.